„Опасен чар” в Благоевград с песните на Тодор Колев

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Специален концерт-спектакъл със заглавие „Опасен чар“ ще бъде представен пред жителите и гостите на Благоевград. Най-обичаните песни на любимия български актьор Тодор Колев ще прозвучат на 25 януари от 19.00 часа в зала „Пейо Яворов“.

На една сцена излизат Филип Аврамов, група „Акага“ и оркестъра на Държавна опера- Варна, с диригент Нелко Коларов.  По време на спектакъла „Опасен чар“ талантливият актьор Филип Аврамов ще разкаже любопитни истории от автобиографичната книга на легендата Тодор Колев – „Варненското софиянче от Шумен“. Зрителите ще чуят едни от най- популярните песни на Адама, изпълнени от Филип Аврамов, който е и автор на сценария.  Сред мелодиите в концерта са всички хитове, познати от емблематичното шоу „Как ще ги стигнем…”. Билети се продават на касата пред зала „Пейо Яворов“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини