Волтова дъга порази момче, докато си прави селфи на вагон

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

14-годишно момче от Стара Загора е с опасност за живота след като бе поразено от волтова дъга при опит за селфи, съобщи bTV. Инцидентът е станал около 17.30 часа на 12 януари на жп гарата до село Калитиново.

Пострадалото дете и още двама негови връстници изминали пеш два километра от Стара Загора до гарата специално, за да си направят селфи.

Първи на един от вагоните се качил пострадалият тийнейджър, но бил поразен от волтова дъга. Свидетели на случилото се станали другите деца, които започнали да викат за помощ, чули са ги хора от селото, които подали сигнал на тел.112. Това разказа Иван Енев, кмет на село Калитиново.

Момчето е откарано в клиниката по изгаряния в Пловдив с тежки наранявания и опасност за живота.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини