Хората в Сатовча доволни от снегопочистването

Admin 10 Януари 2019 19:16 Региона 0
Хората в Сатовча доволни от снегопочистването
Снимка: Община Сатовча

Въпреки натрупалата се през нощта в четвъртък снежна покривка от над 26 см пътищата в община Сатовча са почистени и се обработват своевременно. Още рано сутринта жители се обадиха с благодарности по телефона, на електронната поща и във фейсбук за това, че пътищата са добре обработени, безопасни и проходими въпреки ранните часове. Превозвач на ученици също сподели, че обстановката е много добра и предразполага към спокойно пътуване. Доставчици на различни хранителни продукти, включително и на хлебни изделия, също казаха, че пътищата на територията на общината са обработени добре.

Кметът на общината - д-р Арбен Мименов, увери, че през цялата нощ екипът по снегопочистването и опесъчаването работи и пътищата са обработени, с цел безпрепятственото снабдяване на населението с хранителни продукти, превоз на ученици от едно до друго населено място, както и за спокойното пътуване по общинската и междуселищна пътна мрежа.

Искам лично да благодаря на всички тези хора, които цяла нощ работиха, за да няма проблеми с придвижването по общинската пътна мрежа, каза още кметът Мименов.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини