Танцова формация „Хоуп” от Сандански спечели 10 купи на фестивал

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

С над 400 танцьори от цяла България, Македония, Гърция и Румъния мери сили Танцова формация „Хоуп“ от град Сандански на първия Танцов фестивал „Храмът на танца“. Събитието се организира от пловдивския Спортен  клуб „Самодива“, в партньорство със Спортен клуб „ДМ“ и софтуерната фирма „Елдърс“, а надпреварата се проведе в град Самоков.

Малките и големи танцьори от формацията на Невена Станкова си тръгнаха с цели 10 призови места и една специална награда. Шест първи, четири втори места и купа за принос в стрийт танците в България добавиха към колекцията си от награди талантите от ТФ „Хоуп“. Състезанието за всички завърши с много положителни емоции, радост и усмивки от поредния успех на танцовата група.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини