Над 1300 лв. в подкрепа на деца събраха ЮЗУ възпитаници

Снимки: ЮЗУ
Снимки: ЮЗУ

„Дай малко, направи много!” бе мотото на Коледния благотворителен базар, който успешно проведоха студентите от втори курс на специалност „Връзки с обществеността“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ и техният курсов ръководител. В два поредни дни каузата привлече вниманието на благоевградската общественост и академичната общност. Преподаватели, служители и студенти се включиха активно в инициативата на 11-и декември, която се проведе в Първи учебен корпус и заедно успяха да съберат 767 лева за децата от Преходното жилище в Благоевград.

Базарът продължи с голям емоционален заряд на 12-и декември в центъра на града като част от културния календар на община Благоевград. Сумата от 557 лева е добавената стойност, което дава основание на организаторите да определят каузата  като изключително успешно.

Ползите от събитието обаче са многостранни. Основната цел е изпълнена – със средствата от  инициативата ще бъдат подпомогнати децата от Преходното жилище. При подготовката и реализацията на базара бъдещите PR специалисти имаха възможност да надградят знанията и да усъвършенстват уменията си. Те оценяват високо и подкрепата на своите преподаватели, на местните институции и медии. В процеса на общуване с всички тях студентите се обогатиха, тъй като комуникацията стои в основата на избраната от тях професия. Коледният благотворителен базар „Дай малко, направи много!“ се провежда за първи път тази година. Студентите са удовлетворени от резултата на съвместните си усилия, а техният курсов ръководител д-р Любомира Христова им обеща още много поводи за работа в реална среда.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини