Децата на Благоевград с магията на „Нощта преди Коледа”

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

При голям интерес протече третата вечер на най-обичаната инициатива от децата на Благоевград - „Часът на приказния разказвач“. Днес за малчуганите се погрижиха актьорите от Драматичен театър „Никола Вапцаров“. Те представиха приказната постановка „Нощта преди коледа“. Малките гости във фоайето на общината гледаха с огромен интерес магичното представяне на приказката.

Детският кът край елхата, пред камината, бе изпълнен с детски усмивки и вълшебни истории. По време на  представлението децата на Благоевград пиха топло мляко и чай, като хапваха коледни бисквитки.

След края на приказката за доброто настроение на малчуганите се проведе детска дискотека. „Часът на приказния разказвач“ продължава и утре, отново в 18:00 часа, във фоайето на община Благоевград  с детско шоу, подготвено от актьорите Игор и Иван.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини