Втори приз спечели Сандански за най-добра туристическа дестинация

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Община Сандански отново е Туристическа дестинация на 2018 г. Призът се печели за втора поредна година. Това стана факт на церемонията по връчването на Третите годишни награди на Министерството на туризма. Сандански получи номинация и за балнео и СПА туризъм, но остана на второ място.

Престижната награда на кмета Кирил Котев връчи Васил Велев – председател на Асоциация на индустриалния капитал в България“. „За нас е голямо удоволствие и чест да получим тази награда. Тя е признание за целия труд, на всеки един от нас и на всички работещи в сферата на туризма. Изказвам голяма благодарност към Министерството на туризма и министър Ангелкова“, каза по време на награждаването кметът Котев. Това е поредното признание за нашата красива и слънчева община Сандански, което ни задължава да продължим да работим още повече за развитието и просперитета й, допълни градоначалникът.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини