Зам.-министър Манолев подари пет безплатни филма за децата в Сандански

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Програмата с филмовите заглавия, които ще бъдат включени в седмицата на безплатното кино за деца в Сандански, вече е известна. Това съобщи зам.-министърът на икономиката - Александър Манолев, който стои зад инициативата „Децата на Сандански“. С подкрепата на екипа на „Sandanski Cinema“ са подбрани някои от най-атрактивните заглавия, които стартират по кината от 14 декември. Всички прожекции са с начален час 15:00, с изключение на тази във вторник (18.12), която ще започне в 15:30 часа. 

Седмицата на безплатното кино в Сандански ще стартира с премиерата на анимацията “Спайдър Мен: В Спайди вселената“, дублиран на български език. Децата ще гледат безплатно филма този петък.

Следващото очаквано заглавие, което всички до 18 г. от община Сандански могат да гледат безплатно, е „Робин Худ: Началото“. Неговата прожекция е в събота (15.12). Друг филмов хит – „Гринч“, ще зарадва малчуганите в неделя (16.12). Прожекцията е 3D, като ще бъдат осигурени и очила от организаторите, а филмът е с български дублаж.

В понеделник (17.12) още едно 3D заглавие ще бъде със свободен вход – „Смъртоносни машини“. Във вторник (18.12), само че от 15:30 часа, кино-седмицата продължава с премиерата на първия български коледен филм – „Smart Коледа“. До нейния край, съответно в дните сряда (19.12) и четвъртък (20.12), ще има по още една прожекция на хитовете „Робин Худ: Началото“ и “Спайдър Мен: В Спайди вселената“.

Единственото условие за децата е да докажат с документ (лична карта, ученическа книжка, бележник или др.), че не са на повече от 18 години и че са родени, учат или посещават детска градина в община Сандански. Свободният вход важи само за детето. Негови придружители, които са на повече от посочените години или са от населени места от други общини, следва да закупят билет по обявените от киното тарифи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини