Благоевградски ученици подредиха благотворителен базар за 15-ти път

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Традиционната изложба-базар под надслов „Благословена да е ръката, която дарява“ беше открита в VIII СУ „Арсени Костенцев“ в Благоевград. Инициативата е посветена на Рождество Христово и се провежда за 15-ти път. Събраните средства са предназначени за подпомагане на деца в неравностойно положение от училището. Коледната проява ще продължи до 19 дкември.

Кметът на община Благоевград - д-р Атанас Камбитов, изпрати поздравителен адрес до организаторите.

Гостите на тържеството останаха впечатлени от богатото разнообразие от коледни предмети, изработени от учениците под ръководството на учителите по изобразително изкуство - Димитрина Гошева и Мариела Тренчева.

За коледната атмосфера на тържеството допринесе и концертът от коледни песни на училищния хор,  ръководен от Вергиния Георгиева, учител по музика.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини