Картички рисуват ученици за лечението на 14-г. Иван

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Благотворителна инициатива „Картички“, част от Коледен фестивал „Следвай звездата, озари пътя!“, стартира в Благоевград.  Картичките са рисувани от ученици от първи и втори клас от VIII ОУ „Арсений Костенцев“ и V СУ „Георги Измирлиев“ и са на стойност 1.50 лева.  Средствата от продадените картички ще отидат за лечението на 14-годишния Иван от Благоевград.

Картичките и специално направените кутии за събиране на средствата вече са позиционирани в централна градска част. Те могат да се закупят  от  касата на Драматичен театър „Никола Вапцаров“, Туристически културно-информационен център, касата на зала „Яворов“, Регионален исторически музей и във фоайето на община Благоевград. Иван се нуждае от нашата помощ. Нека бъдем добри!, призовават организаторите на благородната инициатива.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини