Кметът Камбитов към децата: По-хубаво място от дома няма!

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Кметът д-р Атанас Камбитов зарадва децата на Благоевград, като постави снощи началото на традиционната инициатива „Часът на приказния разказвач“. Пред малките жители на града и техните родители той разказа  „Историята на коледната елхичка“, която завърши с поука, че няма по-хубаво място от дома. 

Десетки деца, които се почерпиха с чаша топло мляко и бисквити, заеха своите места пред камината във фоайето на община Благоевград. Те с нетърпение очакваха началото на приказната история.

Традиционно и тази година пристигна Дядо Коледа, който раздаде подаръци на малчуганите. Те приветстваха Белобрадия старец със стихчета, песни и танци. Първата вечер на „Часът на приказния разказвач“ завърши с детска дискотека и много емоции за малките жители и гости на града. Днес от 18.00 часа приказката „Снежанка и седемте джуджета“ ще разкажат актьорите от Драматичен театър „Енчо Халачев“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини