Александър Манолев кани децата на Сандански на кино

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Зам.-министърът на икономиката Александър Манолев кани всички деца на кино като част от инициативата „Децата на Сандански”. Входът е свободен. Кампанията ще се проведе в периода 14 декември до 20 декември 2018 г. и се организира с подкрепата на “Sandanski Cinema”.

През последната седмица, преди коледните празници, всеки ден ще има по една прожекция, на която децата от община Сандански ще влизат напълно безплатно. Единственото условие е да докажат с документ (лична карта, ученическа книжка, бележник или др.), че не са на повече от 18 години и че са родени, учат или посещават детска градина в община Сандански.

„Надявам се с този жест да зарадваме не само най-малките, но и младите хора в Сандански“, каза Александър Манолев. Той даде старт на инициативата „Децата на Сандански“ през 2017 г. В нейното първо издание бяха наградени деца и младежи от общината постигнали значими резултати в състезания или конкурси на национално или международно ниво. За официалната церемония по награждаването в Сандански бе и световната звезда в професионалния бокс Дейзи Ланг. „През тази година искахме да направим нещо за всички деца и тъй като Сандански отново има кино, решихме, че да ги поканим в него е една добра идея“, обясни Александър Манолев.

Кампанията ще продължи 7 дни и всеки ден различен филм от програмата на киното ще бъде включен в нея. До дни ще бъдат обявени и заглавията на филмите, както и подробните правила, по които ще протече кампанията. Очаква се всеки ден безплатните прожекции да са с начален час 15:00 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини