Разложката улица „Черна река” е с нов асфалт и водопровод

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

Със средства от държавния бюджет бе рехабилитирана част от инфраструктурата в община Разлог. Напълно ремонтирана и обновена е улица „Черна река“ в отсечката между пътя за село Бачево и местността Средорек. Дължината на ремонтирания участък е 650 метра, който е цялостно реновиран, като до всеки имот вече са изградени водопроводни и канализационни отклонения. Това ще даде възможност при бъдещи инвестиционни намерения ползвателите да ползват необходимата инфраструктура, без да разрушават новоизградената пътна настилка.

„Ремонтните дейности ще допринесат повишаване качеството на живот на населението и постигане на целите на община Разлог за значително подобрение на условията за обитаване и придвижване на местното население“, коментира кметът на общината - инж. Красимир Герчев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини