Сандански прави турнир за най-добрите шахматисти в Пиринско

Снимка: Община Сандански, архив
Снимка: Община Сандански, архив

Общински коледен турнир по шахмат под егидата на кмета на община Сандански – Кирил Котев, ще се проведе в курорта. Спортното събитие ще бъде на 15 декември в заседателната зала на общинския съвет. Началото на надпреварата е в 10,00 часа след записването и техническата конференция. Право на участие имат всички шахматисти от община Сандански, заплатили турнирна такса от 10 лв., както и всички шахматисти от Благоевградска област, лично поканени от организаторите, заплатили турнирна такса от 20 лв.

Има осигурен награден фонд, грамоти за участие на всички деца, както и купи. Ще се играе ускорен шах с контрола 15 минути на състезател по швейцарска система – 9 кръга. Основният турнир е за възрастни, но ще има двубои и при децата и юношите, които са в две възрастови групи - от IV до VII клас и от VIII до XII клас. Награждаването и закриването на турнира ще е в 17,15 часа, съдия ще е Георги Бедников.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини