Студенти от ЮЗУ организират благотворителен базар

Admin 05 Декември 2018 11:34 Региона 0
Студенти от ЮЗУ организират благотворителен базар
Снимки: ЮЗУ

Студентите от втори курс на специалност „Връзки с обществеността“ организират благотворителен базар – едно специално събитие в помощ на децата от Преходното жилище в Благоевград. „Дай малко, направи много!” е мотото, с което стартира инициативата в Югозападния университет за първи път тази година. Студентите и техният курсов ръководител са обединени от идеята с малки усилия заедно да сътворят нещо голямо.

На 11 декември 2018 г. от 10:00 часа пред кафе Бонтон /на третия етаж в УК1/ ще се продават благотворително ръчно изработени картички и сувенири, баница с късмети и коледни сладкиши, направени от младите PR-и, техни преподаватели и приятели. Базарът ще продължи като част от коледната програма на Община Благоевград.

Подготовка за събитието, екипната организация, взаимоотношенията със заинтересованите страни и деловата кореспонденция с външните публики са част от практическите занятия по дисциплината „Основи на връзките с обществеността“. Организаторите апелират събития като това да станат част от обичайния студентски живот и начин на мислене на всеки. 

 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини