Неврокопчани украсяват елхи в парка на Гоце Делчев

Admin 04 Декември 2018 10:39 Региона 0
Неврокопчани украсяват елхи в парка на Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Конкурс за най-красива коледна елха ще се проведе и тази година в град Гоце Делчев. Дърветата за украса се намират в градския парк и ще бъдат определени от общински експерти. Надпреварата ще стартира на 10 декември, всеки, който желае, може да участва. Крайният срок за украсяването на елхите е 21 декември. В същия ден ще бъдат наградени победителите, като церемонията ще е пред беседката в парка. Наградният фонд е 700 лева.

Тържественото запалване на коледните светлини ще е навръх Никулден – 6 декември. Ще има и два концерта, които са част от коледните събития в община Гоце Делчев. Възпитаници на Школата по пиано ще изнесат концерт на 14 декември от 17,30 часа в залата на градското читалище. Три дни по-късно там ще свирят с китари учениците на маестро Огнян Вълев, тяхната изява е от 18,00 часа в същата зала.

Две безплатни прожекции на детски филм ще има в 10,00 и в 14,00 часа на 18 декември в кино „Парадизо”. На следващия ден е конкурсът за най-красива сурвачка, той ще се проведе в Общинския исторически музей от 14,00 часа. Връчването на наградите в надпреварата „Спортист на годината” ще стане на 21 декември от 14,00 часа в спортната зала „Неврокоп арена”.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини