Благоевградчани гледат филм за Андрей Баташов в галерия

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

„С глава в стената“ - документален филм за актьора Андрей Баташов ще бъде представен в Градска художествена галерия в Благоевград. Прожекцията започва в 19.00 часа днес. Цената на билета е 3 лева.

Филмът е с продължителност 50 минути, а в ролите са Стефан Данаилов, Христо Мутафчиев, Йоана Буковска, Симеон Сакскобурготски. Сценарист на продукцията е Велислава Дърева, а режисьор  е Антоний Цонев.

Документалният филм разказва за любимия Андрей Баташов, за куража на талантливия човек и неговия избор да бъде свободен. В лентата са включени архивни кадри от фонда на БНТ, снимки и видео, предоставени от майката на актьора - Теодора Баташова, както и кадри от личния архив на телевизионната водеща Александра Гюзелева-Шани. Свои спомени за Баташов, който напусна завинаги този свят през 2010 г., разказват и негови колеги.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини