Вандали разбиха нов фургон на „Биострой“, откраднаха климатик

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Вандали разбиха съвсем нов фургон на „Биострой“ и откраднаха  климатик от помещението. Посегателството е извършено тази нощ, като крадците вероятно са разбили вратата на временната постройка и са демонтирали външно и вътрешно отоплително тяло. Разбитият фургон се намира в близост до часовниковата кула. Управителят на „Биострой“ Васил Бачев е уведомил полицията. За момента не са констатирани други липси.

С цел ограничаване на вандалски прояви, на територията на Благоевград  съвсем скоро предстои да бъде въведена система за цялостно видеонаблюдение.

Временната постройка е една от петте, спечелени по проект   „Устойчиво развитие на човешките ресурси чрез подобряване условията на труд и социално-отговорна политика“ в „Биострой“ ЕООД. Фургоните са предназначени за дейности, свързани със задълженията на служители и работници на fбщинската фирма. Освен фургоните, чрез проекта са осигурени работни облекла, постигнато е и подобряване на работната среда.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини