Ако си над 75 години, караш ски само за левче над Банско

Admin 20 Ноември 2018 20:21 Региона 0
Ако си над 75 години, караш ски само за левче над Банско
Снимка: Пресцентър, БФС

Пенсионерите, които са на възраст над 75 години и са решили да посетят ски курорт №1 на Балканите – Банско, ще могат да го направят срещу дневна карта от 1 лев. Новината обяви Иван Обрейков, маркетинг директор на "Юлен" АД. Децата до 7 години също ще продължат да ползват дневни карти от 1 лев. На същата цена от тази година ще са и картите за инвалиди.  Продължава промоцията на сезонните карти. До края на ноември цената е 1300 лв за възрастни. Пенсионери, студенти и ученици ще могат да си купят сезонна карта за 1200 лева, а за деца от 7 до 12 годишна възраст (включително) по време на намалението картата ще струва 1100 лева. Картите се продават на касите на „Юлен” АД и в магазина на „Maxsport” в София. Сезонната карта осигурява на притежателя ѝ VIP достъп до кабината и други предимства в ски курорт №1 на Балканите.

Нова програма за лоялни клиенти стартира в Банско от зимния сезон 2018 / 2019 - Bansko Loyalty Club, каза Атанас Малеев от "Юлен" на днешната пресконференция. Целта е концесионерът на ски зоната да бъде лоялен към клиентите, които от години предпочитат да карат ски или сноуборд в най-добрия зимен курорт на Балканите.

"Програмата за лоялни клиенти е насочена към онези любители на зимните спортове, които закупуват сезонни карти. Всеки може да се възползва от нея, като предимствата за лоялните клиенти се увеличават с всяка изминала година. Програмата включва три вида карти -  Silver, Gold  и Platinum, коментира още Малеев. Всички бонуси, които клиентите могат да използват са написани в сайта www.basnkoski.com.

"Програмата влиза в сила от изминалия ски сезон - ако сте притежавали сезонна карта за лифтовете през 2017/2018 и закупите отново такава за ски сезон 2018/2019, тя вече ще е Silver Card и вие ще можете да се възползвате от всички привилегии, които ви осигурява тя. Чрез тази нова програма Юлен АД иска да се отблагодари на своите лоялни клиенти и да направи престоят им в ски зоната и в Банско още по-приятен", допълни Малеев.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини