Започна монтирането на коледните къщички в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Вече монтират къщичките за традиционния Коледно-новогодишен базар в Благоевград. На площад „Георги  Измирлиев“ ще бъдат поставени общо 12 съоръжения, в част от които ще се предлагат промишлени стоки, артикули с коледна тематичност, а в останалите - храни и напитки. Коледните къщички ще останат на площада до началото на януари 2019 година. Базарът се организира всяка година, като преместваемите обекти се отдават под наем чрез търг.

Къщичките допълват  празничното настроение в Благоевград паралелно с богатата коледна украса, която общината  поставя традиционно, както в централна градска част, така и в кварталите на областния център. За предстоящите празници община Благоевград е подготвила богата културна програма и много изненади за жители и гости на града.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини