Съдят мъж от Петрич, блудствал със 7-годишно момиче

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Районна прокуратура – Петрич изправи на подсъдимата скамейка мъж за блудствени действия със седемгодишно момиче. Обвиняем е 57-годишният С. С., който живеел със съпругата си и семейството на дъщеря си в гр. Петрич в двуетажна къща с избено помещение. Една от внучките му била в приятелски отношения със съседското седемгодишно момиче – А.-М. Децата ежедневно се виждали, играели заедно.

На 16.06.2018 г. А.-М., която била в лятна ваканция след завършен с отличие първи клас, отново играела с приятелката си, основно в двора на къщата на обвиняемия С.С. Той също се намирал там, като пиел алкохол от 11 ч.

Около 14 ч. мъжът взел няколко царевични кочана и ги дал на внучката си, за да отиде и ги нарони на отглежданите зад къщата кокошки, което детето изпълнило. Използвайки, че вече е останал насаме с малолетната А.-М., той пренесъл детето в избеното помещение, съблякъл го, след което извършил блудствени действия спрямо него без съвкупление.

Междувременно внучката на обвиняемия С. се върнала и се насочила към прозореца на избеното помещение, където станала свидетел на случващото между нейния дядо и приятелката й, плачеща със свалени дрехи.

Пострадалата А.-М. също я видяла и й махнала с ръка, след което по най-бързия начин изтичала към дома си, където разказала на майка си какво й е направил „дядо С“.

Бил подаден сигнал в РУ на МВР – Петрич, а малолетното момиче било прегледано от лекар, който констатирал одрасквания със зачервявания по интимните й части.

Пред разследващия орган обвиняемият С.С. категорично не се признал за виновен, дал кратки обяснения, като заявил, че близките му „скалъпили“, че е извършил престъпление.

Предстои делото да продължи в съда.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини