Швейк разсмива до сълзи от сцената в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Постановката „Швейк“ на Театър „Българска армия“ ще бъде представена в Благоевград. Комедията ще се играе на 20 ноември от 19.00 часа в зала „Пейо Яворов“. В главните ролите се превъплъщават Герасим Георгиев-Геро и Валентин Танев. Автор е Юрий Дачев, а постановката е на Бина Харалампиева. За сценографията и костюмите се грижи Пята Стойкова,  а за музиката Мартин Каров.

Представлението е по сатиричния роман на Ярослав Хашек „Приключенията на добрия войник Швейк през Световната война“. Историята разказва за чешкия ветеран Йозеф Швейк, който преминава през всякакви перипетии и трудности. Билети за спектакъла може да се купят на касата в зала „Яворов“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини