Газ ще топли социално жилище в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Община Благоевград газифицира поредно социално заведение. Потребителите на Защитено жилище на лица с психични разстройства ще посрещнат предстоящия зимния сезон в по-уютна и топла среда. Средствата са осигурени от бюджета на общината, като основната цел е създаване на по-добри условия за хората, ползващи услугата.

До момента Защитеното жилище се отопляваше с електрическа енергия. Чрез новата система за отопление се загрява и водата за битови нужди, което ще позволи спестените финансови средства да бъдат използвани за други нужди на потребителите. Подобряване на условията в социалните заведения е основен приоритет на община Благоевград. Благодарение на това вече са газифицирани и модернизирани голяма част от социалните услуги.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини