Мая Манолова открива приемна във влака

Мая Манолова открива приемна във влака

Реформата на НСО се свежда до това националният омбудсман да не разполага с кола и шофьор, които да използва, за да бъде при гражданите. Това заяви Мая Манолова в сутрешния блок на бТВ.

Преди дни стана ясно, че през следващата година по решение на финансовия министър Владислав Горанов се отнема служебният автомобил, с който пътува Манолова.

„Проблеми от кабинет в София не се решават”, категорична беше тя.

Манолова подчерта, че в становищата си по трите бюджета за следващата година не е повдигала въпроса, защото го смята за дребен. Въпреки това тя посочи, че администрацията ѝ има две стари „баничарки”, една от които не е в движение, както и една лека кола, с която трябва да се обикалят затвори, детски институции и гранични пунктове при експулсиране – и няма как да свали колегите си от автомобилите.

А в разчета за следващата година пари за ново превозно средство няма.

Източник: OFF News.bg

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини