Поправиха спешно счупените пейки в парка на Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Спешно ремонтираха всички счупени пейки в градския парк „Свети Врач” в Сандански. Сигнал за проблема бе подаден преди месец и за по-малко от 20 дни общината успя да реагира и да организира ремонтните дейности на пейките в зеления кът на курорта. Компрометираните места за почивка се намират в района между паметника на генерал Георги Тодоров и моста за Летния театър. От близо 40 пейки в добро състояние бяха едва една трета, останалите се нуждаеха от ремонт. Всички счупени летви вече са заменени с нови. Община Сандански осигури необходимите средства за ремонтните дейности и за пълното им възстановяване. До Коледа пейките ще бъдат боядисани.

Паркът е предпочитано място и от санданчани, и от гостите на курорта. Служители на отдел „Озеленяване” ще продължат да работят по ремонта на пейките. През лятото те бяха доста заети с други дейности, но сега ще поправят не само пейките, но и бордюрите в този район на градския парк.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини