Край на драмата! Арестантът беглец вече е в полицията

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

18-годишният младеж, който избяга от Спешния център в Благоевград, вече е установен и се намира в сградата на 01 Районно управление, съобщиха от полицейския пресцентър.

Момчето се изплъзна на униформените служители тази сутрин, по време на медицински преглед. Малко след 5 часа младежът е спрян за проверка на улица "Христо Татарчев". При обиска у него са открити 0,6 грама канабис. Той е отведен в Спешния център за преглед, за да бъде удължено полицейското му задържане. Там били свалени белезниците му. Пациентът арестант помолил да отиде до тоалетната. Но вместо да отиде в санитарния възел, влязъл в стая за прегледи, скочил през прозореца и избягал.

Момчето е криминално проявено. Има регистрации за увреждане на чуждо имущество, наркотици и кражба.

По непотвърдена информация младежът се е предал сам. В момента той е в 01 РУ с баща си.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини