Банскалия на градус удари жена с колата си при паркиране

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Почерпен обилно с алкохол шофьор от Банско удари своя съгражданка с колата си. Пътният инцидент станал към 15:25 часа, след това е подаден сигнал на телефон 112. Полицаите установили, че на улица „Цар Симеон“ в курортния град правоспособният 33-годишен банскалия И. Я. предприел маневра за паркиране, но блъснал с предна лява част на управлявания от него автомобил „Опел Зафира“ своя съгражданка.

Пострадалата пешеходка е с охлузвания на дясна ръка и ляв крак. Отказала помощ от екип на Спешен център. Направената проба на водача на автомобила с техническо средство отчела 1,86 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство, а пияният водач е арестуван до 24 часа по Закона за МВР.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини