Община Благоевград с финансова помощ за деца със специални потребности

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Общински съвет-Благоевград единодушно прие на сесията си вчера предложение за отпускане на временен безлихвен заем. Средствата са за изпълнението на проект „Земеделието в градска среда: модели на управление за по-добър институционален капацитет и социално включване”.

С тези пари община Благоевград ще подпомогне деца със специални потребности, които искат да придобият знания и умения в областта на земеделието. Средствата ще бъдат осигурени от предвидени в бюджета разходи за дейност 897 „Международни програми, споразумения, дарения и помощи от чужбина“. Размерът на безлихвения заем е на стойност 30 000 лева, който следва да бъдат възстановен до 31.03. 2019 година.

Проект „Земеделието в градска среда:модели на управление за по-добър институционален капацитет и социално включване“ се изпълнява от Сдружението на Югозападните общини и е финансиран от Програмата за трансгранично сътрудничество „Дунав“ 2014- 2020. Община Благоевград е целева община и ползвател на конкретните резултати от изпълнението.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини