Три момичета от Копривлен ранени на пътя заради отнето предимство

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Три момичета пострадаха при тежка катастрофа на пътя между град Гоце Делчев и хаджидимовското село Садово.

Инцидентът е станал на 16 октомври около 14:00 часа. Лек автомобил "Фолксваген Голф“, управляван от 18-годишния И. Г. от Гоце Делчев, завивайки на кръстовище с ул.“Драма“, излизаща от с.Копривлен, не пропуска и блъска насрещно движещ се лек автомобил „Ауди“ с 25-годишен водач от с.Беслен.

При сблъсъка са пострадали 18-годишно момиче от с.Копривлен, община Хаджидимово, което е с разкъсно-контузна рана на главата и охлузни рани по тялото, 17-годишно момиче от с.Копривлен, което е с натъртвания на гърба, и 18-годишно момиче от с.Копривлен, което е с контузни рани на ляв крак и лява ръка и охлузна рана на лявата вежда. Пострадалите момичета са пътували в лекия автомобил „Фолксваген Голф“ и след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение.

Пробите с техническо средство за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини