Футболисти на ФК „Вихрен”-Сандански жънат победи

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

През изминалия уикенд различни формации на Футболен клуб „Вихрен“-Сандански изиграха четири мача и постигнаха четири победи.

Отборът на децата, родени 2007-2008 г., с треньор Стойчо Найденов, победиха с 2:1 отбора на Банско, което е втора поредна победа за тима, след победата им над „Пирин“ 2001 – Благоевград  с 4:1. 

Втората победа бе на децата, тренирани от Владимир Каракичев. Те спечелиха срещу „Пирин“ – Разлог с 4:1 и са водачи в групата. „Добър мач за нас. Продължаваме без загуба и се стремим да ставаме все по-добри“, сподели треньорът на децата. Голмайстори с по две попадения бяха Илия Манолов и Илиян Димитров.

Третата победа е на юношите, младша възраст, с треньор Тодор Мечев, които победиха отбора на „Неврокоп“  с 1:0. Голмайстор бе Димитър Йосифов.

Четвърта победа завоюваха юношите, старша възраст, с треньор Александър Русинов, които биха отбора на Етрополе с 3:0.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини