Кръщават масово бебета утре в Благоевград

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

За първи път Благоевград е домакин на масово кръщене, част от второто издание на „Направи го за България“. Събитието ще се проведе в катедралния храм „Въведение Богородично“ утре от 12.30 часа. Бебетата ще бъдат разделени на две групи, като се очаква кръщенето да приключи малко след 13:30 часа.    

Събитието е част от Националното кръщене, с което приключва второто издание на кампанията на Движение за национална кауза, с фокус върху демографските показатели в България.

Успехът на кампанията „Направи го за България“ се дължи на обединяването и съвместната работа на неправителствения сектор, бизнеса, църквата, местната власт, популярни личности и обществото. Тя се провежда под патронажа на Негово Светейшество патриарх Неофит. Официален гост на събитието в Благоевград ще бъде Мария Гроздева, която е посланик на Движение за национална кауза.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини