„Горката Франция” разсмива до сълзи на сцената в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Нов театрален спектакъл ще се играе на сцената в град Разлог. Постановката „Горката Франция” ще бъде представена на 10 октомври / сряда/ от 19:00 часа в салона на Народно читалище „15 IX 1903-1909”. Почитателите на Мелпомена ще се насладят на спектакъла, в който има блестящи актьорски изпълнения и безумно смешни моменти. Това е една комедия за сблъсъка на поколения, ценности, идеали и любов. Любов в различните й форми и измерения, която показват на сцената актьорите Екатерина Евро, Сашо Кадиев и Сашо Дойнов. Билети може да се закупят на касата на читалището.

В Разлог театралното изкуство е е много обичано. Общината всяка година в началото на лятото организира Театрални празници „Звездите на театъра“. В продължение на една седмица жители и гости на града стават свидетели на най-добрите родни постановки.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини