Адвокат обещал да направи нападателите на Роженския манастир милионери

Снимка: БЛИЦ
Снимка: БЛИЦ

Стефан Матеев – адвокатът, който е сочен за ливер на  бандата, нападнала Роженския манастир преди дни, и съучастникът му Юксел Митев, на 21 години, остават в ареста. Това реши Апелативен съд-Пловдив, съобщава Блиц.

Стана ясно, че адвокатът е обещавал на двамата ученици, които бяха освободени с по-лека мярка преди дни, и на Юксел Митев, да ги направи милионери след нападението на Роженския манастир.

Нападателите нахълтаха в светата обител, завързаха с тиксо свещеника и започнаха да търсят имането, което според легендите бил оставил Яне Сандански.

Скандалният случай втрещи цяла България. В съда Юксел Митев публично се извини на свещеника за това, което му е причинил. Пред камерите това направи и баща му Мишо Митев

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини