Фолклорът събира над 400 деца на сцената в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Над 400 деца от страната ще вземат участие в Първи фолклорен фестивал „Ритми и багри“ в Благоевград. Началото на събитието, което събира едни от най-успешните детски състави, ще бъде поставено на 5 октомври от 19.00 часа на площад „Македония“. Инициативата се организира от община Благоевград и Центъра за личностно и творческо развитие на децата на града.  

В продължение на два дни жители и гости на областния център на Пиринско ще имат възможност да се потопят в богатството от фолклор. Участниците във фестивала ще бъдат представени на 6 октомври от 10.00 часа на площад „Македония“. Официалното закриване ще бъде от 18.00 часа. Благоевград ще бъде представен от два танцови ансамбъла - „Пиринче“ и „Пиринска китка“. Съставите са с богата история, много награди и участия в страната и чужбина.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини