Струмчани канят гости на събор в Благоевград

Снимка: Фейсбук група
Снимка: Фейсбук група "Струмско"

Най-многолюдният квартал на Благоевград – „Струмско”, ще спази традицията и тази година, като хиляди жители ще се веселят на събор. Мястото на събитието е площадът в старата част на жилищния комплекс. Тази събота за четвърта поредна година ще се проведе пъстър фолклорен събор, който ще зарадва не само местните жители, но и много гости от другите части на града.

Богатата музикална програма започва в 18,30 часа, когато на сцената ще се качат редица самодейните групи. Те ще представят богатството на българската народна музика, а също така и красотата на народните носии, характерни за Пиринския край. Организаторите на събора са осигурили и гост-изпълнител. За доброто настроение в 20,00 часа започват песните на оркестъра на Панчо Иванов от град Гоце Делчев. Домакините уверяват, че в събота в квартал „Струмско” ще има една незабравима вечер.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини