Бобан Здравкович ще пее на панаира в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Традиционният есенен панаир в град Гоце Делчев привлича не само много търговци и посетители, но и музиканти и певци. Събитието тази година ще се проведе от 17 до 24 септември. Сред изпълнителите най-известното име е на сръбската легенда Бобан Здравкович, който ще зарадва хилядите зрители с хитовете си на 21 септември. Миналата година пък великата сръбска певица Весна Змиянац пя на панаира и предизвика фурор сред публиката.

Прочутият ни кларнетист Иво Папазов-Ибряма ще се качи на сцената на 19 септември, почитателите на фолка очакват с нетърпение появата на Алисия на 20 септември, а тийнейджърите ще чуят своята любимка Гери-Никол на 23 септември. Концертите са всяка вечер, с участието на оркестри, солисти и гост-изпълнители, започват в 19,30 часа.  

Голям интерес на търговци и посетители се очаква и към тазгодишното издание на традиционния есенен панаир в Гоце Делчев. Хора от всички краища на страната ще дойдат, за да продават стоката си. „Нашата цел е да дадем възможност не само на местните хора да си купят различни стоки от панаира, както и да им осигурим развлечения. Има забавления и за децата, и за възрастните. Всеки може да посети сергиите на търговците, да хапне и пийне в заведенията, да отдъхне в района на бившата казарма, където е панаирът”, твърди кметът на община Гоце Делчев – Владимир Москов.

За посетителите ще бъде осигурен удобен паркинг. Ще бъдат подредени десетки сергии и изградени няколко полеви ресторанта. Ще има стрелбища, забавни игри, люлки, батути, както и много изненади за малки и големи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини