Мелина Асланиду и Харис Джинович пеят на сцената в Банско

Снивка: Община Банско
Снивка: Община Банско

Банско ще е домакин на поредния музикален фестивал. След вихреното лято със събития като Летни театрални вечери, „One Love Tour”, „Банско Джаз Фест”, „Банско Опера Фест”, „Coca Cola Happy Energy Tour”, предстои поредното незабравимо шоу.

„Банско Балкан Фест 2018” ще зарадва любителите на балканската музика в три поредни вечери. Поп фолк дивата Деси Слава ще се качи на сцената на 6 септември. Идолът на поколения любители на сръбската музика - Харис Джинович, ще разтърси курорта с песните си на 7 септември. Той има повече от 40 години опит на сцената, певецът е изпълнил стотици хитове на сръбската музика. Джинович ще изнесе двучасов концерт за жителите и гостите на Банско. Гръцката звезда Мелина Асланиду ще закрие фестивала на 8 септември. Една от най-търсените изпълнителки в южната ни съседка идва за първи път в България специално за „Банско Балкан Фест”.

Водещ  отново ще е Борис Солтарийски, който обещава бонус за верните фенове на балканските ритми. Вокалът на „Шоуто на Слави” ще изпълни любими на всички българи хитове на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд”. Шоуто е гарантирано, фестивалът ще е на площад „Никола Вапцаров, изпълненията започват всяка вечер от 19:00 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини