Благоевградско училище ще има ново игрище

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Стартира изграждането на ново спортно игрище в двора на СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ в Благоевград. На място ще бъде поставена изкуствена трева за спортни терени, ще бъдат монтирани футболни врати с мрежа  и ще бъде изградено осветление на самото игрище. СУИЧЕ е едно от училищата, включени в Инвестиционната програма за изграждане и ремонт през 2018 година.

Голяма част от учебните заведения в Благоевград ще посрещнат учениците за новата учебна 2018/2019 година с обновени спортни площадки, физкултурни салони . Сред тях са XI ОУ „Христо Ботев“, IX ОУ „Пейо Яворов“, ЕГ „Акад. Л. Стоянов“ и ПМГ „Акад. С. Корольов“,  V СУ „Георги Измирлиев“, VII СУ „Кузман Шапкарев“.

В резултат на целенасочената политика на кмета д-р Атанас Камбитов, материално-техническата база в учебните заведения, ежегодно се поддържа и надгражда. Целта е да бъдат осигурени максимално добри условия за децата на Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини