Бизнесът в Гоце Делчев търси кадри с анкета

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Община Гоце Делчев предложи на вниманието на представителите на бизнеса в региона анкета за проучване на потребностите от работна сила. Целта е да се получи реална и конкретна информация за обхвата, професиите, компетенциите, знанията и уменията на търсените от бизнеса кадри.

Отговорите на предприемачите са важни, тъй като въз основа на събраната емпирична информация ще се извършва регулярен анализ на потребностите от работна сила с определени знания, умения и компетентности. Проучването се извършва от 01.08.2018 г. до 17.09.2018 г.

Желаещите да се включат в проучването могат да попълнят анкетата на следния линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevbw8LEI_gW_VBcJILMSqNlvjqOXVg1-zpJkPOrQx8FzIZQg/viewform.

Проучването се осъществява чрез ръководената от областния управител на Област Благоевград Комисия по заетост към областния съвет за развитие на основание чл.10, ал.2 от Закона за насърчаване на заетостта и се извършва два пъти в годината.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини