Путин танцува с Карин Кнайсъл на нейната сватба

снимка :    РЕН ТВ
снимка : РЕН ТВ

В интернет се появи видеозапис от сватбата на шефът на австрийското МВнР Карин Кнайсъл и бизнесмена Волфганг Майлингер, на който руският президент Владимир Путин произнася тост на немски, а така също танцува с булката. Видеото е публикувано в телеканал РЕН ТВ.

На кадрите е видно, как женихът, танцувайки с Кнайсъл, показва с жестове на Путин, а после я предава за танц на президента.

Путин произнася тост на немски в продължение н 4 минути, в които отбелязва, че много години назад Министъра на външните работи г-жа Кнайсъл става негов първи приятел в Австрия и че те и до ден днешен поддържат отлични отношения . Президентът на Русия пожела на младоженците да създадат здраво и щастливо семейство и ги покани на гости в Русия.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини