Как е санирана обществена сграда разясниха на разложани

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

Община Разлог обнови изцяло административната сграда на ул. „Арх. Александър Баров” № 2 в града. Конференция за оповестяване на резултатите се проведе днес. Присъстващите научиха, че са изпълнени строително-монтажни работи, включващи цялостно топлинно изолиране на външните стени, подмяна на прозорци  и врати със система от PVC профил и стъклопакет, ремонт на покрив, топлинно изолиране на покрив и под, изцяло е подменена водопроводната и канализационната инсталации. Монтиран е котел за отопление на газ, осигурена е достъпна среда за хора в неравностойно положение, ремонтирана е мъллниезащитната инсталация, извъшен е цялостен ремонт на санитарните помещения, изпълнени са и други допълнителни строително-монтажни работи.

Общата стойност на проекта е 322 375.30 лв., от които европейското съфинансиране е в размер на 250 024,97 лв., националното съфинансиране е в размер на 44 122,05 лв., собственото съфинансиране е в размер на 28 288,28 лв. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г.

В обновената административна сграда се помещават Общинско предприятие „Обреден дом”, Общинско предприятие „Паркинги и гаражи”, Дирекция „Социално подпомагане” – Разлог, Регионална здравна инспекция, Общински синдикат на Съюз на КТ „Подкрепа”, териториална  организация на Сдружение „Съюз на слепите”

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини