Само след 8 дни върнаха на поста му шефа на парламента в Гърмен

Само след 8 дни върнаха на поста му шефа на парламента в Гърмен
Снимка: ИлинденПрес, архив

Само 8 дни – от 1 до 9 август, Исмет Узунов не бе председател на общинския съвет в Гърмен. На извънредна сесия в четвъртък той отново бе върнат на поста с гласовете на всички 13 съветници от ДПС, „против” гласуваха четиримата парламентаристи от ГЕРБ.

„ДПС доскоро имаше само петима души в местния парламент. На 17 юли обаче другите 8 – трима от Движение 21, трима от Движение за просперитет и сигурност на община Гърмен, двама от Движение Алтернатива за община Гърмен, вкупом станахме членове на ДПС. Старите петима съветници на ДПС обаче не ни приеха и с четиримата съветници от ГЕРБ събраха необходимите 9 от 17 гласа и свалиха Исмет Узунов”, разкри общински съветник, който отскоро е член на ДПС.

Тези действия на старите депесари не се харесали на ръководството на партията. Миналия четвъртък спешно дошъл в района зам.-председателят на ДПС – Ахмед Ахмедов, който провел среща с 13-те общински съветници на партията в Гърмен.  Той дал да се разбере, че е голяма грешка отстраняването на Узунов като парламентарен шеф и тя трябва да бъде поправена в най-скоро време. Само седмица по-късно това бе изпълнено и новият председател на ОбС-Гърмен е...старият.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини