Само след 8 дни върнаха на поста му шефа на парламента в Гърмен

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Само 8 дни – от 1 до 9 август, Исмет Узунов не бе председател на общинския съвет в Гърмен. На извънредна сесия в четвъртък той отново бе върнат на поста с гласовете на всички 13 съветници от ДПС, „против” гласуваха четиримата парламентаристи от ГЕРБ.

„ДПС доскоро имаше само петима души в местния парламент. На 17 юли обаче другите 8 – трима от Движение 21, трима от Движение за просперитет и сигурност на община Гърмен, двама от Движение Алтернатива за община Гърмен, вкупом станахме членове на ДПС. Старите петима съветници на ДПС обаче не ни приеха и с четиримата съветници от ГЕРБ събраха необходимите 9 от 17 гласа и свалиха Исмет Узунов”, разкри общински съветник, който отскоро е член на ДПС.

Тези действия на старите депесари не се харесали на ръководството на партията. Миналия четвъртък спешно дошъл в района зам.-председателят на ДПС – Ахмед Ахмедов, който провел среща с 13-те общински съветници на партията в Гърмен.  Той дал да се разбере, че е голяма грешка отстраняването на Узунов като парламентарен шеф и тя трябва да бъде поправена в най-скоро време. Само седмица по-късно това бе изпълнено и новият председател на ОбС-Гърмен е...старият.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини