Връщат Исмет Узунов начело на общинския съвет в Гърмен

Admin 09 Август 2018 13:13 Региона 0
Връщат Исмет Узунов начело на общинския съвет в Гърмен
Снимка: ИлинденПрес, архив

Почти сигурно днес Исмет Узунов отново ще бъде избарн за председател на общинския съвет в Гърмен, след като на 1 август бе свален от поста. Извънредната сесия на местния парламент, който в момента няма свой шеф, започва в 17,30 часа. На практика ДПС вече има абсолютно мнозинство, тъй като има 13 от общо 17 съветници, другите четирима са от ГЕРБ.

„ДПС доскоро имаше само петима души в местния парламент. На 17 юли обаче другите 8 – трима от Движение 21, трима от Движение за просперитет и сигурност на община Гърмен, двама от Движение Алтернатива за община Гърмен, вкупом станахме членове на ДПС. Старите петима съветници на ДПС обаче не ни приеха и с четиримата съветници от ГЕРБ свалиха Исмет Узунов”, разкри общински съветник, който отскоро е член на ДПС.

Тези действия на старите депесари не се харесали на ръководството на партията. Миналия четвъртък спешно дошъл в района зам.-председателят на ДПС – Ахмед Ахмедов, който провел среща с 13-те общински съветници на партията в Гърмен.  Той дал да се разбере, че е голяма грешка отстраняването на Узунов като парламентарен шеф и тя трябва да бъде поправена в най-скоро време. Затова се очаква в края на деня новият председател на ОбС-Гърмен да е...старият.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини