350 метра водопровод ще строи община Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Община Разлог иска да изгради уличен водопровод с дължина 350 метра. Той ще започне да се строи от съществуващия водопроводен клон по улица „Св. св. Кирил и  Методий” в града. Целта е да стигне до поземлени имоти в местността Бел път, където има инвестиционни намерения за жилищно и обществено-обслужващо строителство. По този начин имотите там ще се присъединят към ВиК-мрежите на града.         

Водопроводът ще се полага на дълбочина която да отговаря на изискването за проектиране, изграждане и експлоатация на водоснабдителни системи – ще е на метър и половина под улиците. По трасето на  водопровода  се предвижда  монтирането на  спирателен кран, с цел изолиране на отделни участъци.

При изпълнение на инвестиционните дейности не е необходима промяна на съществуващата инфраструктура. Предполагаемата дълбочина на изкопите е до 1,7 м. Не се предвиждат взривни работи по време на строителството. За инвестиционното предложение на община Разлог вече е уведомена Регионалната инспекция по околната среда и водите в Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини