Приключенски филми под звездите в Банско

Приключенски филми под звездите в Банско

Адреналин с филмови кадри под звездите в Банско за почитателите на приключенското кино ще има и тази година. От 25 до 28 юли в подножието на Пирин планина ще се завъртят едни от най-добрите филми в света с екстремни приключения.

Прожекциите стартират всяка вечер в 21,00 часа на централния площад „Никола Вапцаров“ в Банско. Всички гости ще могат да се докоснат до най-доброто от световното екстремно и планинарско кино в 12 филма от 9 страни - Австрия, Аржентина, Великобритания, Германия, Индия, Италия, САЩ, Франция, България. Ще се пренесем на връх Юнгфрау в Швейцарските Алпи, Гренландия, Земята на Кралица Мод в Антарктида, река Ганг в Индия, връх Гран Капюсен във Френските Алпи, Исландия, полуостров Митре - най-източната точка на остров Огнена Земя, в района Лангтанг на Непалските Хималаи, най-интересните катерачни обекти в Северна Америка, Банско и Пирин!

Филмите в програмата на „Лятна филмомания под звездите 2018" представят още много уникални кадри, които ще имате възможността да видите в четири летни вечери. Ще има и партита след прожекциите. При дъждовно време събитието ще се провежда в Голямата зала на Народно читалище „Никола Вапцаров", входът е свободен. Организатори са община Банско, НЧ „Никола Вапцаров", Сдружение „Международен фестивал на планинарския филм". 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини