Съпрузи убили учения в Пловдив! Отвлекли го и го пребили с дървен кол

Съпрузи убили учения в Пловдив! Отвлекли го и го пребили с дървен кол
Снимка: TrafficNews

Двама съпрузи са задържани за жестокото убийство на преподавателя от Аграрния университет в Пловдив. 70-годишният учен Стефан Нейков бе открит зверски пребит до входа на Военна болница в града късно снощи. Той е намерен в безпомощно състояние до автомобил. Минути след пристигането на Спешна помощ мъжът издъхнал, пише Днес.бг. 

Двама съпрузи са заподозрени за жестокото убийство, съобщи TrafficNews.bg. Мъжът и жената са задържани и в момента ги разпитват в Криминална полиция. Според източници на изданието вчера вечерта съпрузите примамили Нейков като му устроили капан. Извели го с автомобил на безлюдно място, където му нанесли тежък побой. При побоя са използвали дървен кол. След това го върнали и изхвърлили тялото край Военна болница, където по-късно трупът е открит от минувачи. 

Автомобилът, до който е намерено тялото, сив "Фолксваген Поло", е собсвеност на сина на Нейков. Все още се уточняват мотивите за ужасното убийство, но според разследващите най-вероятно става дума за любовен триъгълник. Според bTV причините за жестоко убийство са невзети изпити и сексуален тормоз. Жената е 32-годишна и от 14 години се опитва да завърши Аграрния университет, твърди, че Нейков искал от нея сексуални услуги.

Тялото на мъжа е открито извън колата със следи от жесток побой. Назначена е аутопсия, която ще даде точните причини за настъпването на смъртта. 

Полицията води разследване, а случаят е под наблюдението на Окръжна прокуратура.

Доц. д-р Стефан Нейков и е преподавал "Зеленчукопроизводство" в Аграрен университет Пловдив, бил е и в Институт по растителни генетични ресурси "К. Малков" – Садово. Семеен е, има син, който също е преподавател в Садово.

 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини