Избраха Тодор Янаков за лидер на АБВ в Петрич

Снимка: АБВ, пресцентър
Снимка: АБВ, пресцентър

Тодор Янаков бе избран за председател на АБВ-Петрич. Това се случи по време на редовната общинска конференция на партията в най-южния български град, която се проведе на вчера. На  форума, който излъчи и 7-членен ръководен състав, присъстваха 54 делегати, както и множество симпатизанти на партията. Официални гости бяха лидерът на АБВ Румен Петков и областният председател на политическата формация за Благоевград Росен Николов.

Пред делегатите Янаков заяви, че ще работи за разрешаването на наболелите въпроси на община Петрич, както и че регионалната структура започва активна подготовка за предстоящите избори. Областният председател на АБВ-Благоевград обяви, че подготвят дебат пo въпроса с името на  Македония.

До избора на Янаков се ситгна, след като предишният лидер на АБВ в Петрич - Димитър Атанасов, напусна партията и се върна в редиците на БСП. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини