Кметът на Белица взе любимата си Саня, Демир Доган кумува

Снимки: Община Белица
Снимки: Община Белица

Кметът на община Белица – Радослав Ревански, и любимата му жена Саня подписаха гражданския си брак в Белица.

В присъствието на цялата общинска администрация двамата влюбени и техните кумове Ани Чаталбашева и Демир Доган положиха подписите си пред длъжностното лице по гражданско състояние Къдрие Джембазка. 

Преди подписване на гражданския брак младоженците бяха посрещнати с народен обичай, подготвен от екипа и самодейци при Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ гр. Белица.

Шафери на събитието бяха близнаците Димитър и София Причкапови от София , внуци на Лазар и Мария Причкапови, които ги посрещнаха с цветчета от рози, пръскайки ги по бялата пътека - символ на чистота и обич с пожелание първите им рожби да бъдат близнаци.

Официалното сватбеното тържество ще се състои на 30 юни в хотел „Маринела“ гр. София.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. EMO
    HUBAVI SA BRAVO . DA SA JIVI I ZDRAVI I DA SI SKIYAT BADJATSDITE.....
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини