Простреляха Петър Низамов-Перата в Бургас

Снимка: фейсбук
Снимка: фейсбук

Простреляха ловеца на бежанци Петър Низамов – Перата. Инцидентът е станал тази нощ в Бургас съобщи говорителят на МВР-Бургас пред Нова телевизия. Стрелбата срещу него е извършена около 22:10 ч. в квартал "Изгрев". 

По данни на полицията 32-годишният мъж е с две прострелни рани в краката. Но Низамов твърди, че е прострелян с осем куршума. Няма опасност за живота на Перата. Той е откаран в УМБАЛ-Бургас, където му е извършена спешна хирургична интервенция.

Самият той публикува на страницата си в социалната мрежа Facebook следното:"Преди час направиха опит да бъда убит пред дома ми! Сигурен съм, че е поръчка от правителството! Прострелян съм 8 пъти с бойни патрони, но съм жив".

Полицаи от областната дирекция на МВР-Бургас извършват оглед на местопроизшествието. Издирват се свидетели на инцидента. Предстои изземването на записи от камери, разположени в района на стрелбата.

Петър Низамов – Перата стана известен покрай арестите по границата на нелегални мигранти. Случаят нашумя през миналата година, когато Низамов разпространи клип, на който се виждат трима мигранти, завързани с така наречените "свински опашки”.


 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини